På gång - Om oss
Gilla och följ oss på Facebook för löpande info om våra evenemang!

Jonas debuterar som författare Mars 2019 hos Lange Förlag:

 

"Livet är en lek - på blodigt allvar"

Köp och läs mer om Jonas och hans självbiografiska debutroman

 

Jonas Appelgren - Livet är en lek - på blodigt allvar

Klicka på namnen


Maries Isgren är utbildad Hyposyntesterapeut och Hypnosutbildad samt SoulFriend hos "Love It" i Blentarp.

Under 2020 är Marie även färdigutbildad  Andlig Healer och SamtalsCoach.

Hennes mediala gåvor har funnits med henne sedan födseln men har inte manifesterats i sin fulla potential förrän på senare år då hon tagit tillvara och utvecklat sin intuitiva förmåga för att kunna vägleda sina medmänniskor på sin väg mot välbefinnande och förverkligande.


Jonas Appelgren är bl a utbildad Soul Coach, Hyposyntesterapeut, Mental Tränare, Samtalsterapeut, krishanterare i tre nivåer samt instruktör i konflikthantering med kommunikation och självskydd på polishögskolan i Stockholm. Healer och Trancemedial. Intresset för personlig utveckling och studier väcktes från slummern för ca sju år sedan efter att hela hans liv vänts upp och ner vid en rad personliga tragedier. Jonas har i hela sitt vuxna liv arbetat i ledande befattningar inom olika organisationer så som skolvärlden och säkerhetsbranschen och bl. a gett personskydd som beväpnad livvakt i olika sammanhang. Jonas är också svensk mästare i tungviktsboxning med flertalet landskamper och har svart bälte i kickboxning. 


Båda praktiserar ett andlig förhållningssätt vilket innebär att leva sitt liv inifrån och ut, utifrån sitt själs syfte,  vilket förändrat livet dramatiskt ... i positiv bemärkelse!


Sann erfarenhet av livet gör oss till empatiska och lyhörda hjälpare som ser individen i varje möte.


"När allt kommer omkring, vad är sant om världen vi lever i, förutom hur den upplevs i ditt medvetande"

Copyright ©  All Rights Reserved

www.absolutflow.se